Просять впізнати непритомну, яку знайшли у під’їзді Нововолинська

29 Квітня 2022, 08:01
Просять впізнати непритомну, яку знайшли у під’їзді Нововолинська 901
Просять впізнати непритомну, яку знайшли у під’їзді Нововолинська

У ліфтовій клітці багатоповерхівки на 15 мікрорайоні Нововолинська знепритомніла жінка пенсійного віку. При собі документів не мала, тож просять допомогти упізнати.

Про це пишуть на сторінці Нововолинськ ІНФО у фейсбуці.

«Знайшли цю жінку на підлозі кабінки ліфта третього під’їзду 15 будинку на 15 мікрорайоні (будинок навпроти закладу «Кастелло»). Мешканці під’їзду сказали, що вона спершу намагалась стукати у двері різних квартир. Опісля, очевидно, викликала ліфт і в кабінці вже втратила свідомість», – пишуть очевидці у коментарях.

Будинок, де знайшли жінку
Будинок, де знайшли жінку

Читайте також: У Нововолинську працюватиме лікар, який увійшов у «тридцятку» найкращих спеціалістів Незалежної України

При собі мала сонцезахисні окуляри і пакет з хлібом. Говорити не могла, її спершу ледь підняли на ноги і попід руки двоє місцевих чоловіків довели до лавки. Ні свого ім’я, ні іншої інформації жінка не змогла сказати.

«Невдовзі приїхала бригада швидкої, перевірили стан: тиск плюс/мінус в нормі, сатурація теж. Реакція на нашатир була присутня. Лікарі сказали, що був прикушений язик як після приступу. Якась мінімальна притомність спостерігалась. Після оглядин швидка допомога забрала її в лікарню», – повідомляють очевидці.

Читайте також: Діти війни: як на Волині та Рівненщині народжують поміж повітряних тривог

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024