В Іваничах п'яний водій «дмухнув у трубку» на понад 10 тисяч

19 Жовтня 2020, 09:18
2354

Суддя Іваничівського районного суду розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшли від Іваничівського відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка на кермування напідпитку.

Про це йдеться в постанові суду від 9 жовтня.

Чоловік 19 серпня о 23:15 керував автомобілем марки «ВАЗ 21061» в селищі Іваничі по вулиці Заводській в стані алкогольного сп`яніння, огляд на стан сп`яніння зі згоди водія у встановленому порядку проводився із застосуванням приладу «Драгер» в присутності двох свідків.

В судові засідання, які були призначені на 23 вересня та 9 жовтня не з`являвся, однак був належно повідомлений.

Вина його підтверджується матеріалами справи, а саме протокол, результатами тесту приладу «Драгер» результат якого становить 1,74 проміле, поясненням особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, актом огляду на стан сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів, відеодоказом.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. 

Читайте також: Судили водія, який у Будятичах їздив п'яним за кермом

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024