Нововолинськ відвідав відомий український боксер В'ячеслав Узелков

09 Серпня 2020, 13:01
Нововолинськ відвідав відомий український боксер 2487 Джерело: https://nov-rada.gov.ua/
Нововолинськ відвідав відомий український боксер

У торгово-розважальному центрі «FORest» відбулася зустріч із українським боксером-професіоналом, Інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBA, Інтернаціональним чемпіоном за версією IBO у напівважкій вазі В’ячеславом Узелковим.

Відомий спортсмен поспілкувався із нововолинцями у суботу, 8 серпня. Ініціатором зустрічі став директор ТРЦ «FORest» Юрій Сиротюк, пишуть на сайті міськради.

Боксер прочитав лекцію для нововолинських професійних спортсменів та любителів здорового способу життя, під час якої ґрунтовно розповів про перевірені програми схуднення, збалансоване харчування, а також про важливі моменти у виборі тренера.

На зустрічі були присутні заступник міського голови Олександр Громик і багаторазовий чемпіон всеукраїнських та обласних змагань з боксу, сертифікований тренер з crossfit Денис Герасимчук.

До слова, найближчим часом Денис стане тренером з боксу в громадській організації «Атлет», діяльність котрої частково фінансуватиме нововолинська міська рада. В’ячеслав Узелков та Денис Герасимчук обговорили деталі створення боксерського гуртка, умови його успішного функціонування та отримання високих спортивних досягнень.

Сприяння розвитку спорту в нововолинську – одне із пріоритетних у роботі міської влади, адже інтерес дітей та молоді до цієї галузі, у тому числі й до боксу, постійно зростає.

Читайте також: Нововолинський музей потрапив до Всеукраїнського культурного проєкту

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024