Як сонячна дівчинка з Нововолинська потрапила в казку та на обкладинку відомого журналу

31 Січня 2020, 12:50
Під час фотосесії 2726
Під час фотосесії

Маленька Златослава Кравчук з Нововолинська опинилася в казці «Крижане серце» та потрапила на сторінки журналу «Мій малюк».

Все це стало можливим завдяки її мамі та проєкту від 1+1 «Здійсни мрію».

Златі 7 рочків, вона – сонячна дівчинка, в неї синдром Дауна. Дитина народилась з вадою серця, її успішно прооперували, коли малечі було лише 8 місяців.

Дівчинка закінчила перший клас спеціалізованої школи. Як і всі сонячні дітки, вона дуже добра та комунікабельна. Обожнює проводити час з друзями та бути в центрі уваги. Так, дівчинка бере участь в усіх концертах та святах, які проводять у школі. Вона любить виступати на сцені, співати та танцювати.

Коли Златі було лише три рочки вона знялась в професійній благодійній фотосесії з новорічною тематикою. З того часу малеча знайшла улюблену справу – позувати перед об’єктивом фотокамери. 



Як справжня маленька принцеса, Злата любить чепуритися. Мама малечі розповідає, що якщо залишає Злату на якийсь час одну, то вона обов’язково знаходить мамину косметичку та «фарбується» перед дзеркалом. В маленької мрійниці є улюблений перукар, візити до якого вона так обожнює. А ще, як справжня принцеса, вона любить сукні яскравих рожевого та синього кольорів.

Малечу запрошували взяти участь в дефіле подіумом у Львові, але це не цікавить Злату, вона боїться метушні та гучних звуків. А от перед камерою вона відчуває себе щасливою та з легкістю входить в образи.

Злата любить дивитись мультфільми, а особливо про її улюблених принцес – русалоньку Аріель та Ельзу з «Крижаного серця».





Саме тому тематична фотосесія в стилі цих мультфільмів з професійними стилістами та візажистами стала казкою для маленької принцеси.

Наприкінці 2019 року мрія Златослави нарешті здійснилася: вона потрапила до справжньої зимової казки! Дівчинка навіть не здогадувалася про мету подорожі до Києва, тому була приємно вражена та здивована. На Злату чекало неймовірне перевтілення у її улюблену героїню принцесу Ельзу із мультфільму «Крижане серце»: від чарівного макіяжу до сукні справжньої королеви.

Далі маленьку леді зустріли сніговик Олаф, принцеса Анна та її фея Світлана Павелецька. Очі дитини засяяли: вона усім серцем повірила в те, що опинилася у справжній казці, про яку так давно мріяла.

Аби подовжити диво для мрійниці, Світлана вручила Златі квитки на льодове шоу «Крижане серце», яке відбудлося напередодні Різдва у Києві, та багато інших подарунків.

Дівчинка не стримувала емоції: гралася з Олафом та Анною у сніжки, чарувала магічною паличкою, багато посміхалася. У веселому настрої Златослава продовжила фотосесію, як справжня професійна модель.

Аби подякувати за це свято, Злата подарувала свої феї Світлані зроблені власноруч свічники! Тепер маленька мрійниця точно знає, що дива трапляються з тими, хто на них дуже чекає.

Автори проєкту «Здійсни мрію» дякують усім чарівникам за здійснення мрії маленької Златослави!

А ще Злата потрапила на сторінки журналу «Твій Малюк». У випуску 1-2\2020 було опубліковано казкову фотесесію та історію неймовірного втілення мрії маленької волинянки.

Читайте також: У Нововолинську назвали ідеальну дату для одруження

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024