Мовники: у школі відбувся профорієнтаційний захід

13 Жовтня 2018, 16:00
Під час заходу 2092
Під час заходу

У селі Мовники Іваничівського району для школярів провели профорієнтаційний захід.

Фахівець з профорієнтації Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно із директором центру соціальних служб Іваничівської РДА Віталієм Марчуком, керівником Бюро правової допомоги Надією Адамович та провідним спеціалістом гуманітарного відділу Литовезьської ОТГ Мар’яною Костецькою провели захід в школі села Мовники. Про це повідомляють в Іваничівській РФ ВОЦЗ.

Задля формування у шкільної молоді мотивації до свідомого професійного вибору та застереження розвитку булінгу. Аби ж правильно обрати професію, потрібне перш за все пізнати себе. Саме шляхом проведення анкетування та тестування можна визначити власні схильності та здібності до певних видів діяльності.

Профорієнтатор зауважила, що кожен із учнів особливий у кожного є свій дар, тобто те, чого не має більше ніхто. Нині існує багато шляхів, якими можна піти по життю, обирати ж необхідно кожному окремо, не помиляючись у своєму виборі, адже початок може бути привабливим, а кінець – не радісним.

Фахівці допомогли школярам ознайомитися з інформацією про світ професій та визначити сферу діяльності, яка кожного цікавить, за допомогою тестувань.

Мотивували пізнавати себе, шляхом складання уявлень про свої інтереси, здібності та нахили.

Учні, отримавши домашнє завдання на тему: «Чи знаєте ви що?», обіцяли виконати поставленні перед ними завдання.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39