У Павлівській громаді вшанували Захисників України

10 Жовтня 2018, 18:57
У волинській громаді вшанували Захисників України 2426
У волинській громаді вшанували Захисників України

Напередодні відзначення Дня захисника України, Дня Козацтва, Дня святої Покрови Пречистої Богородиці, а також 76-ої річниці створення Української повстанської армії, громада Павлівщини вшанувала мужність і звитягу захисників, які захищали і захищають кордони України.

Про це інформує офіційний сайт громади.

На початку урочистостей усі присутні пом’янули хвилиною мовчання українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО.

Далі до присутніх з вітальним словом звернувся голова Павлівської ОТГ Андрій Сапожник.

«Шановні учасники антитерористичної операції, військовослужбовці!

У переддень вашого свята вітаємо усіх тих, хто своєю доблестю, силою та відвагою доводить, що ми дійсно є нащадками славного козацького роду! Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських героїв-захисників. Бажаю вам міцного здоров’я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Нехай усмішки близьких зігрівають вам душу. Нехай буде мир у нашій країні та ваших домівках» - у своєму виступі зазначив голова громади.

Очільник громади також відзначив захисників громади. Відтак, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадянську позицію та з нагоди Дня захисника України Грамоту сільського голови отримали: Мельник Валентин  Васильович - учасник  антитерористичної операції на Сході України, житель с.Риковичі, Резун Віталій Анатолійович - учасник антитерористичної операції на Сході України, житель с.Завидів.

До привітань приєднався помічник народного депутата України Ігора Гузя – Ігор П’ятоха, який вручив подяку Вавринюку Руслану - учаснику Операції об’єднаних сил, капітану медичної служби, лікарю воєнізованої гірничорятувальної служби, жителю с.Павліки.

Хорошим продовженням заходу стали музичні вітання від Вікторії Чернети, Ангеліни Піварчук, Тараса Фітя та дуету сестер Анастасії та Тетяни Шкарадюків.







 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024