На Іваничівщині випроводжали юнаків в армію

08 Жовтня 2018, 17:00
В одному з районів Волині випроводжали юнаків в армію 2287
В одному з районів Волині випроводжали юнаків в армію

Cьогодні, 8 жовтня 2018 року біля райдержадміністрації відбулися урочисті проводи юнаків Іваничівського краю до лав Збройних Сил України.

Привітати та сказати своє напутнє слово призовникам прийшли рідні та близькі, представники місцевої влади, духовенство, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

З вітальними словами та найкращими побажаннями до призовників звернулась голова районної державної адміністрації Лілія Кревська, яка після свого виступу вручила юнакам подарунки.


До привітань приєднались заступник голови районної ради Юрій Мазурок, Пормівський сільський голова Євген Недищук.

Із напутніми словами до призовників звернувся заступник районного військового комісара Володимир Лойко зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Після виступу Володимир Ростиславович вручив призовникам військові квитки.


Опісля Андрій Голодзьон разом із усіма призовниками урочисто склав Клятву Прибузького призовника.

Благословив завтрашніх солдатів на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій, який кожному подарував іконку Пресвятої Богородиці.

На завершення заходу учні школи-гімназії, вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості подарували майбутнім солдатам квіти та невеличкі символічні обереги, які будуть зігрівати душу і серце, дарувати силу і витримку.

Нагадаємо, осінній 2018 року призов громадян України на строкову військову службу триватиме 3 місяці, з 1жовтня по 31 грудня.

1

2



1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39