Небайдужі люди зібрали маленькій мешканці Іваничівщини кошти на операцію

08 Жовтня 2018, 09:00
Небайдужі люди зібрали маленькій волинянці кошти на операцію 1225
Небайдужі люди зібрали маленькій волинянці кошти на операцію

Волинянці Єві Марчук, яка не може самостійно харчуватись, потрібно було терміново зібрати кошти на операцію. Наразі кошти, яких має вистачити на операцію,проживання та проїзд, зібрано.

Про це пише мама дівчинки у групі Єва Марчук . На шляху до повноцінного дитинства..

«Дуже була розчарована останніми двома днями по-зборі для Єви,але дякуючи дівчаткам з Німеччини та невідомій людині,яка сьогодні перевела для Євочки 6500 грн! Це просто чудо! І збір закрився!
Поки цих грошей вистачить на операцію, проживання та приїзд!» - пише жінка.

Нагадаємо, Єва отримала родову травму під час кесаревого розтину. У неї стався крововилив у мозок, після чого виник бульбарний синдром. Дівчинка не може самостійно жувати та ковтати. Крім того, є низка інших симптомів хвороби. Єва не ходить, не розмовляє. Всі три роки перебуває на реабілітації, її стан за цей час суттєво покращився. Зокрема вдалось подолати епіприступи, які з’являлись протягом двох років.

Все своє життя дитина харчується через зонд, який потрібно вводити по 8 разів на день. Зараз для Єви доводиться використовувати зонд, довжина якого не дістає до шлунка.

Під час операції дитині встановлять гастростому – спеціальну трубку, через яку вводитимуть їжу просто в шлунок. Таким чином дитина харчуватиметься все життя.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024