В Іваничівському районі шукають швачок

28 Вересня 2018, 13:18
Вакансії швачок 1238
Вакансії швачок

В Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості 26 вересня відбувся ярмарок вакансій з метою ознайомлення шукачів роботи із професією «швачка».

Такої потребує ТОВ «Чарівниця» ЛТД. Це підприємство зареєстроване в місті Луцьк з 1997 року, сфера діяльності – пошиття спецодягу, спецвзуття, форменного та військового одягу, також на замовлення в НАТО, – повідомляють в Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Це підприємство розпочинає свою діяльність в Іваничівській ОТГ у жовтні цього року та потребує для початку роботи до десяти швачок. За допомогою звернулись в Іваничівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості, на що фахівці оперативно відреагували.

Директор ТОВ Анатолій Чубай ознайомив присутніх із умовами праці, вимогами до претендентів на вакантні місця. Зауважив, що буде робити все, щоб українці працювали в Україні та мали достойний заробіток.

В.о. директора Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ганна Жук ознайомила керівника ТОВ «Чарівниця» про послуги та іноваційні сервіси служби зайнятості України.

Усіх безробітних зацікавила ця пропозиція роботи через високий рівень заробітної плати і достойні умови праці як для Іваничівського району. У жовтні планують приступити до роботи, також можливе стажування на виробництві для осіб які не мають достатнього досвіду роботи.

ТОВ «Чарівниця» поповниться новими працівниками з числа безробітних Іваничівщини.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром