Мешканка Іваничівщини запустила флешмоб для підтримки матерів, які виховують особливих діток

26 Вересня 2018, 10:50
Волинянка запустила флешмоб для підтримки матерів, які виховують особливих діток 1907
Волинянка запустила флешмоб для підтримки матерів, які виховують особливих діток

Мешканка Іваничівщини Катерина Марчук, мама дівчинки з особливими потребами, хоче підтримати інших матерів, які виховують діток з інвалідністю.

Про це жінка написала у своєму дописі у Facebook.

«Мами, які виховують діток з інвалідністю ! Це звернення до Вас! Запускаємо флешмоб !

Ви знаєте, що Ви і Ваші дітки чарівні і неповторні?

Звісно, що - Так !

А давайте Усі Разом, покажемо це світу!

У кожного з нас є світлина, де ми поруч з нашими ангеликами, давайте виставляти у себе на сторінці з хештегом - #хочеться_Жити - тому, що Життя продовжується, незважаючи на все, що нам довелось пережити...І воно Має бути Яскравим !

Підтримаємо цим флешмобом усіх матерів, які виховують дітей з інвалідністю ! Нехай це буде потужна мотивація для них Рухатись Далі! Не озиратись ні на кого, Ви і Ваша дитина - Прекрасні - це єдине, що Ви знаєте точно!

Підтримайте репостами!» - пише Катерина Марчук.

Нагадаємо, донечка Катерини, Єва Марчук народилася у листопаді 2015-го року в пологовому відділенні Іваничівської лікарні й відразу потрапила до реанімації. Діагноз – крововилив потиличної ділянки внаслідок пологової травми.

Мама дівчинки Катерина Марчук написала заяви у обласну прокуратуру та поліцію. Щодо колишнього завідуючого пологовим відділенням Іваничівської ЦРЛ Віталія Послєдніка, який приймав пологи, відкрито кримінальне провадження. За два роки справа, яку розслідують у Іваничівському відділенні поліції, практично з місця не зрушила, було призначено медичну експертизу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024