Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб
Іваничівцець Андрій Злотко, а нині ще й відомий на всю Україну та Італію піцайоло, нещодавно взявся освоювати хліборобську майстерність.
Про це Адрій написав у своєму дописі у Facebook.
«Завжди радий допомогти другові і за одне освоював хліборобську майстерність у Іван Пасічник а саме у Іван Хліб - це домашнє виробництво авторського хліба із органічного волинського борошна, а також соціально-відповідальний бізнес, що виховує культуру харчування, сформованого на концепції постійного розвитку, оригінальних рецептів, біорізноманіття, чесності, відповідальності та екології», - йдеться у дописі.
Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого. Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.
А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а цього року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром