Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб
Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб

Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб

19:41 25.09.2018
1122

Іваничівцець Андрій Злотко, а нині ще й відомий на всю Україну та Італію піцайоло, нещодавно взявся освоювати хліборобську майстерність.

Про це Адрій написав у своєму дописі у Facebook.

«Завжди радий допомогти другові і за одне освоював хліборобську майстерність у Іван Пасічник а саме у Іван Хліб - це домашнє виробництво авторського хліба із органічного волинського борошна, а також соціально-відповідальний бізнес, що виховує культуру харчування, сформованого на концепції постійного розвитку, оригінальних рецептів, біорізноманіття, чесності, відповідальності та екології», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого. Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.

А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а цього року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви




Коментарі
10 грудня
Сьогодні
Вчора
08.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
05.12.2018
04.12.2018
03.12.2018
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Обміняю



Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин