На Іваничівщині буревій пошкодив дахи, повалив дерева, залишив без електропостачання цілі села

24 Вересня 2018, 15:06
На Іваничівщині буревій зірвав частину даху з приміщення, де навчаються учні початкових класів школи-гімназії селища Іваничі. 2498 Джерело: БУГ
На Іваничівщині буревій зірвав частину даху з приміщення, де навчаються учні початкових класів школи-гімназії селища Іваничі.

На Іваничівщині буревій зірвав частину даху з приміщення, де навчаються учні початкових класів школи-гімназії селища Іваничі.

Про наслідки негоди інформує БУГ.

Також потужний вітер зняв шифер з клубу у селі Гряди Іваничівського району.

В селищі Іваничі повалені дерева ліквідовували на вулиці Заводській та поблизу Іваничівської філії ПрАТ “Волиньобленерго”, повідомляють рятувальники.

«Вітер наробив біди, гілля падало, обривало дроти. Бригади забрали з поточних робіт і всі працюють на усунення наслідків стихії.

Унаслідок ускладнення погодніх умов було знеструмлено частину населених пунктів – Іваничі, Морозовичі, Колона, Волиця тощо. На цей момент продовжуємо отримувати повідомлення з інших сіл про пошкодження ліній електропередач, припинення постачання електроенергії через погодні умови», – поінформував директор Іваничівської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Андрій Самчук.

Нагадаємо, волинські рятувальники попереджали мешканці Іваничівського району про негоду та значне похолодання.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром