Іваничівських лісівників привітали з професійним святом

17 Вересня 2018, 18:00
Іваничівських лісівників привітали з професійним святом 1297
Іваничівських лісівників привітали з професійним святом

Лісівників Іваничівщини привітали з професійним святом.

Зокрема вчора, 16 вересня, голова Іваничівської РДА Лілія Кревська звернулася з вітальним словом до працівників лісомисливського господарства з головної сцени фестивалю«Смаковиця по-володимирськи», що проходив у місті Володимирі-Волинському, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.

Дорогі друзі, від усієї душі щиро вітаю усіх тих, хто любить ліс, його рятує та оберігає. Бажаю вам міцного здоров’я, добра, Божої ласки, віри, наснаги та нових трудових звершень на благо України, - зазначила Ліля Богданівна.

Опісля керівник виконавчої гілки влади у районі за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва в районі та з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу оголосила Подяку голови райдержадміністрації Миколі Ярощуку - майстру лісу Павлівського лісництва Державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливського господарства» та Михайлу Прокопчуку - вального лісу Павлівського лісництва Державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство».

Читайте також: Іваничівці презентували свою продукцію на гастрономічному фестивалі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024