В Іваничах відбулася ярмарка вакансій для ПП «Європацукор»

17 Вересня 2018, 17:41
На Волині відбулася ярмарка вакансій для ПП «Європацукор» 2102
На Волині відбулася ярмарка вакансій для ПП «Європацукор»

За ініціативи Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості 17 вересня відбувся ярмарок вакансій за участю ПП «Європацукор».

У заході взяли участь 17 мешканців району, - інформують в районній філії обласного центру зайнятості

Директор районного центру зайнятості Гарік Татоян розповів про важливість тісної співпраці центру зайнятості з роботодавцями для успішного вирішення питань зайнятості населення, поінформував про стан, основні процеси та тенденції на ринку праці району.

Представник роботодавця – начальник відділу кадрів Ірина Котловець провела презентацію підприємства: ознайомила присутніх із умовами праці, вимогами до претендентів на вакантні місця та можливістю професійного навчання на виробництві з метою пришвидшити час адаптації працівників на нових робочих місцях.

Було озвучено, що підприємство пропонує привабливу і вчасну заробітну плату, (середня заробітна плата становить більше шести тисяч гривень), повний соціальний пакет, безкоштовне харчування, можливість доїзду.

Ірина Миколаївна запросила зацікавлених пошукачів роботи для більш детального ознайомлення відвідати підприємство. Троє осіб зацікавилися вакансіями підсобного робітника та слюсаря-ремонтника.

Нагадаємо, нещодавно в Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій по скайп-зв’язку, задля ознайомлення шукачів роботи із професіями, які потребують ДП «Автоскладальний завод Богдан-Моторс».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024