У Павлівській ОТГ влаштували «Всесвітній день прибирання»

17 Вересня 2018, 13:22
Волиняни влаштували «Всесвітній день прибирання» 3944
Волиняни влаштували «Всесвітній день прибирання»

Мешканці Павлівської громади долучилися до акції «Всесвітній день прибирання».

Старші, юні та зовсім маленькі павлівчани стали до прибирання своєї громади, доводячи тим самим,  як кожен може робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації, - інформують на офіційному сайті громади.

На території Волинської області до участі в акції Всесвітній день прибирання долучилися національний природний парк “Прип’ять-Стохід”, Смідинська, Вишнівська, Павлівська, Самарівська громади.



Довідково:  Організатор акції в Україні – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» (Лец ду іт Юкрейн) спільно з міжнародним рухом Let’s Do It! World, координатор на території Волинської області громадська організація “Розвиток Волині” за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства інфраструктури України, Українського державного центру позашкільної освіти, Державного комітету телебачення та радіомовлення України.

Партнерами акції «Всесвітній день прибирання» стали: національний партнер – корпорація «Біосфера»; логістичний партнер – національна служба доставки «Ін Тайм». Спонсором чистоти виступає торгова марка «Фрекен БОК», на Волині -акцію підтримує магазин будівельних матеріалів “Епіцентр”.

Читайте також: У Павлівці познущалися над білбордом з Юлією Тимошенко










 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром