Як святкували День Знань в освітніх закладах Іваничівщини

04 Вересня 2018, 12:21
День знань у Павлівському ліцеї 3269
День знань у Павлівському ліцеї

В школах Іваничівщини перший дзвоник пролунав 1 та 3 вересня. Попри те, що святкові заходиі в школах району відбувалися у різні дні, всі вони минули цікаво та урочисто.

Пропонуємо вашій увазі коротенький фотозвіт цих урочистостей.

Традиційно урочисто й піднесено цього дня відбулася святкова лінійка, присвячена святу Першого шкільного дзвоника, у НВК «ЗОШ I-III ступенів №1-гімназія» смт. Іваничі.
На святі Першого дзвоника були присутні заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок та заступник селищного голови Віктор Березюк.

1

День знань у Литовезькому ліцеї ім. Володимира Якобчука – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Цьогоріч винятків не було, а тому в День першого дзвоника зрання на подвір'ї навчального закладу голосно звучала урочиста музика, звідусіль луналиь теплі привітання та побажання - школярам, випускникам, педагогам та батькам.






На урочисту лінійку з нагоди Дня знань у Павлівському ліцеї зібралася вся шкільна родина. Цьогоріч уперше поріг ліцею переступили найменші школярі - першокласники. Директор ліцею у вітальному слові зазначив, що першокласники 2018 року дають старт Новій українській школі. А майбутнім випускникам побажав успішного навчального року на порозі дорослого та самостійного життя.

Зі святом учнів, вчителів та батьків привітали гості, які подякували вчителям за щоденну працю, ентузіазм, учням школи побажали цікавого навчального року, здоров’я, натхнення та мирного неба. Шкільне свято не обійшлося й без музичних вітань, які подарували учні 9 класу та маленькі першокласники. Зі словами привітання також звернулись випускники школи.













 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024