В Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат хочуть звільнити керівника

31 Серпня 2018, 19:27
2486

В Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат хочуть звільнити керівника Людмилу Лазаренко-Штикало. Мотивують тим, що закінчується строк контракту.

Натомість на посаду тимчасово виконуючого обов’язки директора претендує керуюча справами Іваничівської районної ради Ніна Шумська, - інформує БУГ.

Питання звільнення або продовження контракту керівнику закладу вирішуватимуть на сесії Волиньської облради.

Керівник школи-інтернату у коментарі інтернет-виданню повідомила, що небажання окремих осіб продовжити їй контракт є нічим іншим, як політичною грою.

Крім директора школи, я є головою Іваничівської районної партійної організації Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Представник іншої політичної сили запропонував другу кандидатуру на посаду керівника закладу і я вважаю, що це непорядно, бо має бути правова підстава. Чому роблять не так, як хоче колектив? Які питання є до мене? Це просто політичні ігри, тому що претензій і зауважень мені як керівнику не було, – прокоментувала ситуацію Людмила Лазаренко-Штикало.

Питання звільнення директора розглянули 30-го серпня під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської облради.

Залишити на посаді чинного керівника просили представники трудового колективу, які прибули на засідання. Працівники висловили позицію на підтримку Людмили Лазаренко-Штикало. Вони стверджували, що директор знає проблеми закладу та вміє їх вирішувати.

Четверо членів комісії проголосували за те, щоб т.в.о. була Ніна Шумська. Один член комісії проголосував проти, один утримався.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024