В Іваничах відбувся форум «Підприємливі люди Іваничівщини»

31 Серпня 2018, 10:44
3142

Напередодні Дня підприємця в Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості,  30 серпня 2018 року, відбувся Форум «Підприємливі люди Іваничівщини».

Зі словами вітань до присутніх звернулась голова районної державної адміністрації Лілія Кревська, - інформує сайт Іваничівської РДА.

Сердечно вітаю вас з прийдешнім святом. Свято відзначають на державному рівні – це визнання вашої вагомої ролі, адже серце економіки – підприємництво. Завдяки нашим спільним зусиллям кожна родина має стати заможна, а країна – успішна.
Висловлюю щиру подяку за працю. Бажаю натхнення, наснаги, нескінченної енергії для розвитку та втілення нових бізнес-проектів. Хай удача завжди посміхається Вам, а кожна започаткована справа приносить вагомі здобутки та добробут у ваші родини і визнання нашій державі.
Зі святом вас! - у своєму вітальному слові зазначила Лілія Богданівна.

Опісля керівник виконавчої гілки влади у районі Лілія Кревська за значний внесок у розвиток підприємництва, зміцнення економічного потенціалу району та з нагоди Дня підприємця нагородила Подяками голови районної державної адміністрації Віталія Радчука та Світлану Сердюк.

Нагадаємо, у першу неділю вересня відзначається День підприємця України. Воно було встановлене президентським указ 5 жовтня 1998 року. Мета свята — підкреслити важливість підприємницької діяльності у розвитку економіки країни та демократії.






1

1



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024