На Іваничівщині останні акорди літа – з «Арт-канікулами» і «Батьківщиною»

29 Серпня 2018, 10:34
1683

Упродовж останнього тижня серпня активісти Іваничівського районного партосередку провели для дітей низку заходів у рамках патріотично-розважальної акції «Арт-канікули».

Проект під гаслом «Батьківщина починається з мене» вони здійснили під час святкувань у громадах селища Іваничі, селах Бужанка, Заболотці, Трубки та Риковичі.  

«Наша команда хотіла, аби діти запам’ятали останні дні літніх канікул веселими конкурсами та розвагами. Для них влаштували також майстер-клас із виготовлення іграшок із повітряних кульок, провели патріотичний боді-арт. Переможці конкурсів отримали подарунки та солодощі», – розповіла голова Іваничівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Людмила Лазаренко-Штикало.

За її словами, під час акції весело було і дорослим, і дітям, бо «Арт-канікули» залишили всім позитивні емоції і гарні враження.

Нагадаємо, нещодавно активісти Іваничівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» долучилися до заходів, що відбулися з нагоди Дня села у Грушеві Милятинської сільської ради.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром