Флешмоб заради порятунку: небайдужі збирають кошти для хлопчика з Іванич

16 Серпня 2018, 16:03
2448

На Волині триває благодійний флешмоб Щаслива Десятка. Виявляється натхненником цього благодійного флешмобу став п'ятирічний Стасик Тимчук з Іванич.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала редакторка онлайн видання «Таблоїд Волині» Ольга Магас.

«Хочу познайомити вас з тим, хто насправді став натхненником нашого благодійного флешмобу Щаслива Десятка. Отож, знайомтесь, це - Стасик Тимчук з Іванич. Йому 5 років і він був першою дитиною, з якою я зустрілася у онкогематологічному відділенні.

Він - один із найдивовижніших пацієнтів. Попри діагноз «гострий лімфобластний лейкоз» у хлопчика є ще одна важка хвороба – ДЦП. Саме через неї батьки та лікарі не могли відразу виявити онкозахворювання, адже проблеми зі здоров’ям супроводжували дитину з самого народження.

Особливістю маленького Станіслава є й те, що через катетери в руках, які хлопчик боїться пошкодити, він навчився робити все… ніжками! Лікарі з подивом спостерігають, як маленький пацієнт ногами малює і навіть складає улюблене лего! Хоча ручки у дитини теж працюють, просто на даному етапі дуже ослаблені. Тож хлопчик і тут пристосувався та знайшов вихід, аби лишатися активним.

А ще у Стасика дуже гарна і позитивна мама! Вона з такою гордістю і ніжністю розказувала про кожне його досягнення, про кожну його рису характеру, що я, наприклад, впевнена - у хлопчика все буде добре!

Так от, саме Стасик надихнув нас із Благодійний Фонд "СТОПРАК"запустити Щасливу Десятку, яка уже має результат!» - йдеться у дописі.

Організатори флешмобу також нагадують його умови:

- закидаєте 10 грн на рахунок, вказаний у дописі;

- розповідаєте про флешмоб у своєму пості;

- передаєте естафету трьом друзям.

А допомогти Стасику можна за реквізитами на сторінці спільнотиОфіційна група допомоги Станіславчика Тимчука 5 років

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром