В Іваничах хочуть підняти розцінки на водопостачання

15 Серпня 2018, 12:00
2046

У водоканалізаціному управлінні житлово-комунального господарства селища Іваничі оприлюднили інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Це зумовлено тим, що діючі тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення не відповідають фактичній собівартості, - інформує БУГ.

На даний час нарахування за надані послуги здійснюється  відповідно до рішення виконавчого комітету Іваничівської селищної ради від 20.08.2014-го року.

Загалом планові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення розраховані в розмірі 13.44 грн/м3 та 19.72 грн/м3.

У селищі можна побачити оголошення про підвищення тарифів на воду, зумовлене ростом цін на бензин та дизпаливо, збільшенням мінімальної зарплати. Мешканців просять ознайомитися з новими розрахунками на офіційному сайті Іваничівської селищної ради, проте така інформація там відсутня.

Начальник Іваничівського ВУЖКГ Петро Крась в коментарі виданню пояснив, що в селищну раду інформацію про намір змінити тарифи на воду ще не подали.

Відтак, із новими розрахунками тарифів ознайомитися громадянам неможливо, хоч у тексті оголошень йдеться про зворотнє.

Цікаво, що в оголошенні вказано дату, включно до якої мешканцям можна звертатися з пропозиціями та зауваженнями – 22 серпня.

Нагадаємо, іваничівці активно готуються до вимкнення аналогового телебачення. Серед мешканців Іваничівського району понад 90% вже встановили супутникові антени або тюнери Т2.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024