Іваницівцям на замітку: натяжні стелі та їх характеристики

14 Серпня 2018, 18:45
Натяжні стелі 5494
Натяжні стелі

Сучасна технологія облицювання стель досягла великої популярності серед покупців, завдяки своїм принципово новим властивостям і якостям. Для виробництва натяжних стель застосовується синтетична тканина, просочена поліуретаном і ПВХ плівка (ПВХ).

Основні характеристики матеріалів

Тканинні і плівкові стелі відрізняються високою якістю і довговічністю. Термін їх служби складає не менше 50 років. Якість матеріалу підтверджують російські і міжнародні сертифікати. На поверхні полотен не утворюються тріщин, і необхідність проведення косметичного ремонту відсутня.

Установка натяжних конструкцій проводиться фахівцями компанії https://supersteli.com.ua/ за короткий час - не більше чотирьох годин. При цьому замовнику потрібно тільки звільнити стіни від меблів і очистити місця кріплення кріпильного профілю від нерівностей. Після монтажу не залишається пилу і сміття. Покупець не набуває заздалегідь ніяких матеріалів. Все необхідне для установки натяжна конструкції привозиться бригадою фахівців.

Установка профілю для натяжної конструкції проводиться на відстані 4-5 см від базового стелі, що набагато менше, ніж при гіпсокартонному облицюванны. Це дозволяє застосовувати багаторівневі стелі в квартирах стандартного планування.

Тканинні і плівкові полотна мають антистатичні властивості - на них не скупчується пил і волога, що розширює сферу їх застосування - в ванних кімнатах, кухнях і інших приміщеннях.

Полотна з тканини термостійкі, вони зберігають свої властивості при знижених і при підвищених температурах, тому немає обмежень при виборі освітлювальних приладів і умов температурного режиму для їх експлуатації. З цієї причини тканинні стелі знайшли широке застосування в оформленні інтер'єру кімнат заміських будиночків, котеджів, лоджій та інших приміщень.

Вінілові полотна рекомендовано встановлювати в опалюваних приміщеннях, а при виборі освітлення є обмеження по потужності - для ламп розжарювання - не більш 65 Вт, для галогенних ламп - 35 Вт.

Тканинні натяжні стелі в Нововолинську представлені в широкому спектрі пастельних тонів. Їх допускається фарбувати акриловими фарбами.

Полотна з ПВХ представлені в понад 200 відтінках і підрозділяються на кілька фактур. Залежно від декоративних властивостей вони поділяються на: матові, сатинові, замшеві, напівпрозорі і інші. Різна ступінь віддзеркалення світла, притаманна цим фактурами, дозволяє створювати дизайнерам високохудожні проекти для торгових центрів, нічних клубів, автосалонів, що відповідають сучасним тенденціям в моді.

Плівкова стеля не пропустить воду в Вашу кімнату, так як плівка водонепроникна, дуже міцна і здатна утримати на площі в 1 квадратний метр 100 літрів води. Цю воду необхідно злити, просушити полотно і закріпити його в каркас. Для такої роботи запрошуйте фахівців нашої компанії, і виріб буде відновлено без слідів потопу. Ви виграєте подвійно: збережіть меблі і весь вміст кімнати і позбудетеся від повторного ремонту.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024