Грибовиця: жінку, яка втратила пам'ять після пожежі, виписали з лікарні

14 Серпня 2018, 09:30
Наталія Куницька з родиною 2455
Наталія Куницька з родиною

Молода жінка, мама трьох дітей, мешканка села Грибовиця Іваничівського району Наталія Куницька, яка після пожежі втратила пам’ять і мову, повернулася до повноцінного життя.

Вночі з 28-го на 29 липня в селі Грибовиця Іваничівського району у помешканні одинокої 71-річної жительки виникла пожежа. Наталія Куницька 1983-го року народження, яка допомагала бабусі вибратися з полум’я, від перенесеного шоку потрапила в реанімацію з діагнозом «афазія», – пише Буг.

В Іваничівській ЦРЛ повідомили, що вона пережила важкий стрес і це вплинуло на стан її здоров’я.

На лікування жінки потрібні були кошти, адже вона перестала говорити і не пам’ятала нікого з рідних. Заклики про допомогу хворій можна було побачити на шпальтах нашого видання, тепер збір коштів припинено.

13-го серпня родичі Наталії повідомили, що жінка уже перебуває вдома та почувається набагато краще.  ЇЇ сім’я висловлює вдячність небайдужим людям, які своєю фінансовою та моральною підтримкою допомагали їй одужати.

«Їздили в Луцьк на консультацію в обласну психіатричну лікарню, під час перебування там дружині повернулася пам’ять.

Вона і досі не може пригадати подій після пожежі, 11 діб просто випали з її пам’яті, але тепер вона згадала нас – чоловіка, дітей.

Хочемо сказати велике дякую усім, хто проявив співпереживання нашому горю. Дякуємо родині, друзям і лікарям, зокрема працівникам «швидкої» та реанімації Іваничівської ЦРЛ», – відзначив чоловік Наталії Ігор Куницький.

Нагадаємо, що подружжя виховує двох доньок віком 16 і 8 років та синочка, якому нещодавно виповнилося 3 роки.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024