Іваничі: перевірили як тривають ремонтні роботи в інклюзивно-ресурсному центрі

08 Серпня 2018, 11:55
Триває капітальний ремонт приміщення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» 3974
Триває капітальний ремонт приміщення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»

В Іваничах триває капітальний ремонт приміщення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр».

Відтак, 7 серпня голова районної державної адміністрації Лілія Кревська разом із заступником голови райдержадміністрації Людмилою Войтович, начальником відділу регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Людмилою Обштир, в.о начальника відділу освіти та молоді райдержадміністрації Жанною Кебою, обговорили хід ремонтних робіт в інклюзивно-ресурсному центрі з директором ТОВ «Волиньекобуд» Михайлом Шепеликом, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Присутні оглянули приміщення, ознайомились із виконаними роботами та обговорили як в подальшому виконуватимуться ремонтні роботи у закладі.

Під час розмови, Лілія Богданівна зазначила, що всі зусилля покладені на те, щоб приміщення інклюзивно-ресурсного центру було пристосоване для дітей з особливими освітніми потребами відповідно до вимог законодавства, у тому числі державних санітарних норм і правил та державних будівельних норм. Окрім того, воно має бути тепле, затишне та комфортне для дітей.

Нагадаємо, на нещодавній сесії Іваничівської районної ради депутати не підтримали пропозицію голови Іваничівської РДА щодо виділення 50 тисяч додаткових коштів на інклюзивний центр.






 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024