Уродженець Іваничівщини має намір балотуватись у Президенти, - ЗМІ

07 Серпня 2018, 18:51
Андрій Герус - голова Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг 3199
Андрій Герус - голова Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг

Випускник Нововолинського ліцею-інтернату, голова Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг Андрій Герус заявив, що візьме участь у виборах президента.

Андрій Герус, родина якого проживає у селі Литовеж Іваничівського району, сфотографувався на фоні комбайна з поросятком в руках та опублікував фото у мережі Facebook з підписом: «Якщо це фото набере тисячу лайків, то піду у президенти, - інформує БУГ.

Упродовж дня фото набрало більше тисячі лайків. Тепер підписники Геруса цікавляться програмою майбутнього кандидата і готові розпочати збір коштів для реєстрації у виборах, адже для цього необхідно 2,5 мільйони гривень.

«Ляшко напрягсі», – жартують у коментарях користувачі мережі, зауважуючи, що на фото не вистачає шахтарської каски.

Сам автор посту віджартовується, що не назвав рік, коли планує взяти участь у виборах.

Довідково: Андрій Герус народився в 1982 році у місті Нововолинськ Волинської області у шахтарській сім’ї. У 2004-му році закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка, економічний факультет, спеціальність – економічна кібернетика. З вересня 2013-го року навчався на програмі МВА у Гренобльській школі бізнесу (м. Лондон). У серпні 2014-го року призначений членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Працював директором з інвестиційної діяльності ТОВ «Конкорд Капітал». На даний час – голова Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг.

Читайте також: В Іваничах відбулася районна першість з шахів пам'яті Василя Бика

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024