У Грядівській сільській раді перевірили, як піклуються про літній людей

01 Серпня 2018, 11:30
870

Працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) перевірили якість послуг, які надають соціальні працівники одиноким громадянам Грядівської сільської ради.

Сслід зауважити, що соціальний робітник Шевчук Мирослава обслуговує 8 одиноких непрацездатних громадян, з них 7 підопічних с. Гряди, 1 підопічну с. Кропивщина, в тому числі одна пенсіонерка має статус - учасника війни, шість пенсіонерів мають статус – дитини війни, - йдеться на сайті Іваничівської РДА.

Соціальний робітник відвідує своїх підопічних згідно графіка відвідувань від 2-5 разів на тиждень, залежно від встановленої групи рухової активності і надає послуги згідно індивідуального плану, а саме забезпечує продуктами харчування, медикаментами, прибирає житлове приміщення, допомагає у приготуванні їжі, оплачує рахунки за комунальні послуги, а також надає консультації з різних життєвих питань. всім оформлені субсидії на житлово-комунальні послуги.

Після інспектування перевіряючі дійшли висновку, що недоліків у роботі соціального робітника не виявлено так, як вона добросовісно відноситься до своїх посадових обов’язків.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024