До Луцька запросили найкращого піцайолу Італії Андрія Злотка

27 Липня 2018, 17:41
3259

Чемпіон України та Італії з приготування піци Андрій Злотко, який народився на Іваничівщиніі, а зараз живе і працює в Римі, приїхав до Луцька, аби навчити робити унікальну піцу у новому закладі Романа Хорзова MOJO.

Нагадаємо, відкрити MOJO планують у вересні цього року.

«Я з нетерпінням цього чекав! Готуємо дуже смачну справжню неаполітанську піцу для #mojohall разом з кращим українським піцайоло з Італії @andriyzlotko», - поділився світлиною у своєму Інстаграм Хорзов.

Андрій Злотко та Роман Хорзом
Андрій Злотко та Роман Хорзом

 

Андрій Злотко народився і виріс в Іваничах, а після закінчення школи в пошуках роботи виїхав до Італії. Там згодом відкрив свою піцерію, став чемпіоном Італії, а цього року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування піци.

«Таблоїд Волині» не міг упустити нагоду поспілкуватися з відомим піцайолою та розпитав, яку ж саме піцу готуватимуть у новому луцькому закладі.

«Ми шукаємо персональне тісто для MOJO. Я привіз своє італійське борошно, яке складається із декількох видів – соєвого, рисового, також пробуємо й українське, щоб вийшла піца, якої ще не було у Луцьку.

Є певні процеси, як робити тісто – має бути спеціальна температура, витримка, це ціла система, щоб воно мало унікальний смак, мало родзинку. Бо на тісто не лише в Україні, а й в Італії беруть звичайні тверді сорти пшениці – і тоді виходить просто білий хліб. А тут буде щось своє, щоб людина спробувала і запам’ятала цей смак», - поділився він.

2
Чемпіон України та Італії з приготування піци Андрій Злотко
Чемпіон України та Італії з приготування піци Андрій Злотко

 

Передрук без згоди «Таблоїда Волині» заборонений

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024