Молоді Литовезької ОТГ розповіли, з кого починається відповідальність

24 Липня 2018, 12:37
Тренінг в Литовезькій ОТГ 1267
Тренінг в Литовезькій ОТГ

У селі Заболотці Литовезької ОТГ був проведений тренінг під назвою «Відповідальність починається з мене» для молоді громади.

Організатори заходу, Вікторія Сливка, Андрій Голодзьон та Аня Романюк, розповіли про успішні молодіжні ініціативи, про можливості молоді, про важливість неформальної освіти, - йдеться на сторінці громади у Facebook.

У цікавій та креативній формі молоді хлопці та дівчата розвивали комунікативні навички, визначали головні проблеми молоді у Литовезькій громаді і, головне, як спільно з місцевою владою, можна вирішувати ці проблеми та реалізовувати спільні заходи.






Було озвучено, що дним із продуктивних механізмів співпраці влади та молоді є Молодіжна рада, основна функція якої - донесення до представників місцевої влади думки молоді, а також участь молоді громади у процесі прийняття рішень.

Отож, учасників тренінгу зацікавила ідея створення Молодіжної ради і можна сподіватись, що скоро такий дорадчий орган запрацює у Литовезькій громаді.

Нагадаємо, нещодавно оновлено базу даних Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що інформує абітурієнтів про умови вступу та хід вступної кампанії до закладів вищої освіти України.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024