Табір «Барвінок»: в ігровій формі діти дізнавалися більше про професії

14 Липня 2018, 11:03
У таборі «Барвінок» 2168
У таборі «Барвінок»

Фахівці Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели профорієнтаційний захід для відпочиваючих школярів у позаміському таборі оздоровлення та відпочинку «Барвінок».

Атмосфера надихала на змістовне проведення заходу «Подорож у світ професій». Директор центру зайнятості Гарік Татоян наголосив, що вибір професій – завдання досить складне й серйозне, тому до цього потрібно ставитись досить серйозно. Про це повідомляють у Іваничівській РФ ВОЦЗ.

Дітлахи прекрасно усвідомлюють, що саме вони – творці свого майбутнього, і для правильного вибору їм необхідна обізнаність у світі професій. Активна участь у конкурсах дала змогу учасникам більш детально вивчити професії, якими вони цікавляться. Фахівець із профорієнтації Алла Мадяр всіляко залучала школярів до рухливих ігор та конкурсів.

Знання про професії демонстрували у конкурсі «Зобрази професію пантомімо у парах». Дітлахи, використовуючи акторську майстерність, показували ту чи іншу професію: слюсаря з ремонту автомобілів, піцейола, фермера, кухаря, військового та багато інших.

Конкурс «Найпотрібніша професія» вимагав задуматись, яку ж саме віднести до певної групи. А ще дітлахи з радістю відгадували загадки, розгадували ребуси – і все для пізнання світу професій.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39