Якщо шахтарів не почують, буде «мирний похід» до Києва: нардеп про страйк гірників

04 Липня 2018, 11:10
Фото - Іванни Біліщук 1120
Фото - Іванни Біліщук

Три дні гірники шахти №10 «Нововолинська» знаходяться під землею, вимагаючи виплати заробітної плати за останні три місяці.

Народний депутат України Ігор Гузь переконаний, що це вже не перша така ситуація. Не так давно з подібним стикалися працівники шахт №9 та «Бужанська»

Це - «системна"» політика горе-міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика у напрямку знищення вугільної промисловості на Волині. Постійні борги, присутність «смотрящих», відсутність коштів на переоснащення шахт, і головне - відсутність чіткої позиції щодо добудови єдиної шахти в країні, яка будується - шахти №10 «Нововолинська».

Якщо у четвер, під час шахтарських акцій протесту, не буде досягнено потрібного результату, залишатиметься один єдиний вихід - готувати «мирний похід» шахтарів до Києва. Я готовий підтримати такі дії! - запевняє народний обранець.

Нагадаємо, гірники шахти № 10 продовжують страйкувати і не піднімаються на поверхню. Волинські гіриник вже третій день перебувають під землею. 4 липня одному зі страйкарів стало зле і його госпіталізували.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024