В Іваничах нагородили переможців конкурсу гомадських ініціатив

22 Червня 2018, 11:01
1058

Уже вп’яте у Іваничівській селищній раді відзначили переможців конкурсу по питаннях реалізації ініціатив громадських організацій громади.

Проведення конкурсу ставить на меті сприяння самоорганізації жителів, що проживають на території Іваничівської селищної ради, шляхом підтримки їх ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем, - інформує БУГ.

Віктор Березюк заступник селищного голови з гуманітарних питань 21 червня 2018 року вручив сертифікати переможцям селищного конкурсу – громадській організації «За Іваничі» в сумі 15 тисяч гривень на проведення ремонту дорожнього покриття на вулицях Дорошенка, Пекарська та частині вулиці Незалежності, а також громадській організації «За здоровий відпочинок» в сумі 10 тисяч грн. на облаштування зони відпочинку біля водойми «Татарка».

Нагадаємо, 20 червня 2018 року, під керівництвом голови райдержадміністрації Лілії Кревської відбулася робоча нарада щодо підготовки пляжів та місць масового відпочинку населення на території Іваничівського району.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024