В Іваничівському районі обстежать місця масового відпочинку та пляжі

21 Червня 2018, 12:53
1899

В Іваничах говорили про підготовку місцевих пляжів та місць масового відпочинку населення.

Зокрема, 20 червня 2018 року, під керівництвом голови райдержадміністрації Лілії Кревської відбулася робоча нарада щодо підготовки пляжів та місць масового відпочинку населення на території Іваничівського району, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Присутні узгодили план та дату обстеження місць масового відпочинку та пляжів.

Відтак, відповідно до протоколу засідання регіональної комісії ТЕБ та НС та листа Іваничівського районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області від 14.06.2018 голова райдержадміністрації Лілія Кревська дала доручення створити робочу групу та обстежити пляжі, місця масового відпочинку населення та водойми району, підготувати акти обстежень.

Слід зазначити, що у минулому році районною комісією ТЕБ та НС було прийнято рішення про можливість визначення та створення такого місця на базі озера в с. Павлівка, яке знаходиться в оренді ТзОВ «Порицьке» (Обштир О.В.). та ставок в с. Милятин (орендар Гінайло С.А.). Однак, під час засідання ТЕБ та НС, яке відбулось 16.04.2018 року зазначено, що ставок у селі Милятин визнаний не придатним у зв’язку з відсутністю води.

Нагадаємо, аналіз інфекційної захворюваності у Волинській області свідчить, що надалі спостерігається тенденція щодо росту захворюваності інфекційними гастроентероколітами, ротавірусним ентерітом, сальмонельозом, нестійкою залишається епідситуація щодо вірусного гепатиту А

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024