В Литовезькій громаді шукали працівників на датське підприємство

20 Червня 2018, 16:56
1284

Ефективним способом підбору якісного персоналу та можливістю для роботодавця зекономити дорогоцінний час є ярмарки вакансій, які організовують центри зайнятості на замовлення підприємств, установ та організацій. 

Нещодавно за сприянням Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості за участю підприємства іншого регіону ДП «Датський текстиль» м.Сокаль Львівської області в Литовезькій об’єднаній територіальній громаді, (в с.Литовеж та в с.Заболотці) було проведено ярмарок вакансій.

В заході взяли участь 53 особи.

Директор районного центру зайнятості Гарік Татоян розповів про важливість тісної співпраці центру зайнятості з роботодавцями для успішного вирішення питань зайнятості населення, поінформував про стан, основні процеси та тенденції на ринку праці району. Ознайомив присутніх із новими електронними сервісами служби зайнятості – «Електронною чергою реєстрації громадян», яка дозволяє шукачам роботи отримувати частину послуг служби зайнятості дистанційно та з можливістю створення та користування «Електронними кабінетами для роботодавців та безробітних». 

Директор районного центру зайнятості Гарік Татоян розповів про важливість тісної співпраці центру зайнятості з роботодавцями
Директор районного центру зайнятості Гарік Татоян розповів про важливість тісної співпраці центру зайнятості з роботодавцями


Довідково: ДП «Датський текстиль» - це українська текстильна фабрика, розташована у місті Сокаль Львівської області. Коріння фабрики у Данії, там розташовані головний офіс і комерційний відділ. Компанія працює на ринку з 2001 року. Упродовж цього часу здобули хорошу репутацію і розвивалися дуже швидко. На сьогодні в Україні працює понад 550 людей і планують розширювати виробництво в майбутньому та потребують швачок для постійного працевлаштування на виробництві. Компанія – один із провідних виробників домашньої текстильної продукції у Європі.
Підприємство є частиною міжнародної групи, мета якої – бути найкращим постачальником для виробників матраців. Спеціалізуються на виробництві і дизайні полотен (жакардові тканини, велюр, різноманітні трикотажні полотна), пошиттi наматрацників і наволочок будь-якого виду. Шоб стати найкращими, запозичили досвід Данії і розвинули у себе в’язальне, фарбувальне, формувальне виробництво, друк візерунків і дизайн, розкрій тканини тa звичайно шиття і стібання.

Представник роботодавця – начальник швейної дільниці Оксана Федик провела презентацію підприємства
Представник роботодавця – начальник швейної дільниці Оксана Федик провела презентацію підприємства


Тож найближчим часом колектив ДП«Датський текстиль» може поповнитися новими працівниками з числа безробітних Іваничівщини
Тож найближчим часом колектив ДП«Датський текстиль» може поповнитися новими працівниками з числа безробітних Іваничівщини

Представник роботодавця – начальник швейної дільниці Оксана Федик провела презентацію підприємства: ознайомила присутніх із умовами праці, вимогами до претендентів на вакантні місця та можливістю професійного навчання на виробництві з метою пришвидшити час адаптації працівників на нових робочих місцях. Підприємство пропонує привабливу і вчасну заробітну плату,(середня заробітна плата становить більше десяти тисяч гривень),повний соціальний пакет, безкоштовне харчування, можливість доїзду, якщо проживають працівники за межами м.Сокаля безкоштовно їх перевозять. На сьогодні також довозять працівників із смт.Іванич та Павлівської сільської ради нашої області. 
Усі учасники заходу отримали анкети для ознайомлення та подальшого їх вивчення роботодавцем. Оксана Володимирівна запросила фахівців служби зайнятості та зацікавлених по шукачів роботи для більш детального ознайомлення відвідати підприємство. Трьох осіб зацікавилися вакансією швачки, заповнили анкети.

Тож найближчим часом колектив ДП«Датський текстиль» може поповнитися новими працівниками з числа безробітних Іваничівщини. 

Нагадаємо, з 1 травня 2018 року в Україні діє нова програма житлових субсидій. Вона є більш адресною і соціально справедливою. Зміни направлені на те, щоб всі ті, хто справді потребує субсидії – її отримали.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024