Іваничі: працював оргкомітет з проведення Європейських Днів Добросусідства

14 Червня 2018, 11:00
2005

Вже вдесяте на кордоні з Іваничівським районом відбудеться Міжнародний захід - Європейські Дні Добросусідства.  Таким чином організатори заходу хочуть привернути увагу керівництва вищих рангів до будівництва нового пункту пропуску Кречів-Крилів на українсько-польському кордоні.

Його будівництво та відкриття розвантажить діючі пункти пропуску на Волині, а також сприятиме підвищенню рівня життя мешканців прикордоння по обидві сторони кордону, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики Іваничівської райдержадміністрації.

Відтак, 13 червня 2018 року під керівництвом голови організаційного комітету, голови районної державної адміністрації Лілії Кревської за участю керівника апарату Нововолинської міської ради Вікторії Магдисюк відбулось засідання організаційного комітету з проведення Європейських Днів Добросусідства в районі, які заплановано цьогоріч провести 19 серпня.

Слід відмітити, що у цьому році Європейські Дні Добросусідства «Кордон 835 Кречів-Крилів» дозволено проводити в полосі.

Готуючись до проведення Днів Добросусідства: створено оргкомітет, розподілено обов’язки, закріплено відповідальних за певними напрямками роботи.

Під час засідання оргкомітету присутні обговорили ряд організаційних питань. Зокрема, проведення на належному рівні культурних та спортивних заходів, виступів творчих колективів, виставки робіт народних умільці.

Нагадаємо, на минулому тижні голова делегація з Іваничівського району взяла участь у засіданні оргкомітету з питань підготовки та проведення Х ювілейного фестивалю «Європейські Дні добросусідства. Кордон 835 Кречів – Крилів», що проходив у місті Мірче Республіки Польща.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39