В Іваничах дітям «дарували» щастя

13 Червня 2018, 18:43
1369

Для маленьких мешканців Іванич організували та провели благодійну акцію «Подаруй дитині щастя».

Акція відбулася 13 червня 2018 року за ініціативи фахівців комунального закладу «Іваничівський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді» спільно з РД «Просвіта», - інформує прес-служба Іваничівської районної ради.

Як розповідають організатори, благодійну акцію «Подаруй дитині щастя» організували та провели з метою надання допомоги спортивно обдарованим діткам та діткам із малозабезпечених сімей. Дітям, які ,завдяки своїм здібностям, демонструють високі спортивні результати.

Спонсорами цієї акції виступила Іваничівська районна рада та Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна».

Захід відвідали голова районної ради Андрій Бадзюнь та заступник голови районної ради Юрій Мазурок.

Вітаючи учасників свята Андрій Бадзюнь побажав їм гарних канікул, теплих літніх днів, успіхів у подальших змаганнях та, найголовніше, поважати один одного, підтримувати у нелегких тренуваннях та щиро радіти здобуткам та перемогам.

Усім дітям були вручені подарунки.

Після офіційної частини ведуча запросила діток взяти участь у спортивних іграх.






Нагадаємо, в Іваничівському районі активно обговорюють питання створення інклюзивно-ресурсного центру і вже навіть готуються оголосити конкурс на посаду директора.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024