Самоволя: громада відгуляла День села

06 Червня 2018, 12:18
6166

2-3 червня мешканці села Самоволя, що на Іваничівщині, відсвяткували День села. 

Привітав громаду та його жителів голова Павлівської сільської ради Андрій Сапожник, який побажав жителям процвітання, а кожній родині - щастя, достатку, злагоди та добробуту, - йдеться на сайті Павлівської ОТГ.

Зі щирими словами вітань до жителів звернувся також депутат сільської ради та  меценат Василь Живчин.

Помічник народного депутата Ігора  Гузя Ігор П'ятоха та депутат Павлівської сільської ради Назар Недбайло, вручили цінні подарунки найстаршій жительці села Федорі Ліщук, найстаршій сімейній парі Марчук Ользі  і Карпу Прокоповичу, активісту села Новачук Тамарі, та мамам учасників АТО Лисенко Надії та Новачук Діані




Сільські аматори сцени подарували святковий концерт. Радували своїм співом хор, фолькльорний колектив та гурт «Сусіди», українськими народними піснями. Нікого не залишили байдужими танці у виконанні вихованців навчально-виховного комплексу.

Додав хорошого настрою усім присутнім молодіжний флешмоб, самовільський лісапедний батальйон та тріо у складі Марчук Софії, Новачук Вікторії та Кузьмич Олени, які виконали  пісню "Я просто королева". Про "Свинячий грип" розповів у гуморесці  Василь Новачук.

Щирі пісенні вітання лунали від Юрія Грицюка, родинного ансамблю Савків та Новачуків. Свою поезію прочитала  землячка поетеса Світлана Мельничук  та місцевий поет Мирослав Шевчук.  






1

На завершення концертної програми завідуюча клубом Тетяна Кузнець висловила щирі слова вдячності спонсорам даного заходу, організаційному комітету та усім учасникам аматорського мистецтва.

Під час свята до уваги гостей була представлена виставка народних умільців села, усі бажаючі мали змогу послухати духовий оркестр. Також презентували ярмарку смаколиків.

Головні розваги цього дня чекали на наймолодших гостей свята - на них чекала дитяча програма з атракціонами. Окрім концерту, гості та жителі сіл могли взяти участь у спортивних змаганнях, а на завершення свята для молоді  відбулась святкова дискотека.

 


Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром