Хто з посадовців Іваничівщини задекларував авто «на бляхах»

02 Червня 2018, 13:09
1196

Півсотні волинян у своїх електронних деклараціях про майно і доходи за 2017 рік вказали автомобілі, які зареєстровані на іноземців або іноземні компанії. В народі такі автомобілі вже встигли прозвати «євробляхами».

Такі транспортні засоби декларують не лише депутати чи дрібні чиновники, але й прокурори, судді, поліцейські, податківці та митники. Ще рік тому автомобілів на «бляхах» у деклараціях волинян було удвічі менше, - повідомляє Громадське.Волинь.

Середній вік задекларованих волинянами авто на «бляхах» – 17 років.

Найчастіше декларантами автомобілів на «бляхах» серед волинян є депутати місцевих рад і працівники органів місцевого самоврядування (40%).

20% – працівники правоохоронних органів, як от прокуратура чи поліція, ще стільки ж – працівники місцевих органів влади. 10% декларантів авто на «бляхах» – судді і співробітники судів та судової адміністрації.

Користуються автомобілями зареєстрованими на іноземних громадян чи компанії навіть податківці та митники.

Серед впливових іваничівців, які користуються автомобілями зареєстрованими на іноземних громадян чи компанії є і голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь, який  задекларував авто «BMW X5» 2004 року випуску, яке є в спільній власності із іноземкою Olga Siewierska.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024