Донька загиблого Героя з Іваничівщини: радіє кожній людині, яка йде з добром

02 Червня 2018, 09:00
Анічка ще зовсім маленька, але все розуміє та радіє кожній людині, яка йде з добром у серці 1226
Анічка ще зовсім маленька, але все розуміє та радіє кожній людині, яка йде з добром у серці

Спеціалісти Іваничівської районної філії Волинського обласного центра зайнятості зустрілися із донькою загиблого Героя Валерія Янчука.

1 червня 2018 до «Дня захисту дітей», фахівці Іваничівської районної філії ВОЦЗ організували зустріч з Анічкою, донечкою загиблого героя в АТО Янчука Валерія, - розповідає Алла Мадяр, провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Іваничівської РФ ВОЦЗ. -  Анічка вже закінчила четвертий клас Павлівського ліцею. Схожа на тата ,як дві каплі води знає,що тато герой і любить його не дивлячись, що нема поряд. Зовсім маленька, але все розуміє та радіє кожній людині, яка йде з добром у серці.

Аня мріє стати співачкою, але її дуже подобається професія кондитер. Весела, добра школярочка активно спілкувалася, виконувала усі профорієнтаційні завдання. Взяла участь у профорієнтаційному заході приуроченому до «Дня захисту дітей», який проводився в Іваничівській районній філії ВОЦЗ де мала можливість ознайомитися із світом професій в ігровій формі.

Ми повинні шанувати пам’ять про наших героїв, адже їхня смерть - це подвиг. А діти загиблих Героїв завжди потребують нашої уваги та піклування, бо слід не забувати, що  «Чужих дітей не буває»! 






 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром