Жашковичі: в будинку культури пройшов бібліотечний флешмоб та ярмарка ідей

31 Травня 2018, 14:39
3129

У Жашковичах Іваничівського району селяни влаштували своєрідний бібліотечний флешмоб та ярмарку ідей.

Відбувся захід 30 травня 2018 року в будинку культури і стосувався теми децентралізації, - йдеться на сайті Павлівської ОТГ.

Флешмоб «Децентралізація в змінах життя на краще» та ярмарка ідей «Децентралізація очима жителів громади» відбулися  перед святковим концертом, з метою залучення активних громадян села Жашковичі до участі у впровадженні реформи децентралізації.

За допомогою грифельної  дошки, яка слугувала для людей «інформаційною панеллю», присутні могли висловити своє бачення та розуміння процесу децентралізації, записати свої побажання, пропозиції та ідеї  щодо впровадження децентралізації в розвитку Павлівської громади.

Учасники заходу переглянули відеоматеріали, отримали відповіді на болючі питання. Підсумком став бібліотечний флешмоб, який конкретизував позитивні кроки децентралізації.

Захід проведено громадською організацією «МЕТА-ПЛЮС» разом з бібліотекарами Павлівської громади та представниками органів місцевого самоврядування у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024