На Іваничівщині вшанували пам'ять Кобзаря та загиблих Героїв України

22 Травня 2018, 13:09
1118

На Іваничівщині вшанували пам'ять Кобзаря та Героїв, які загинули в АТО, захищаючи цілісність та незалежність України 

22 травня 2018 року, виповнюється 157 років відтоді, як прах геніального сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, згідно з його заповітом, було перепоховано з похмурого Санкт-Петербурга в Україні на Чернечій горі. У цей день, на центральній площі селища Іваничі біля пам’ятника Великому Кобзарю зібралися представники влади та громадськості, щоб вшанувати пам'ять великого поета, художника, громадського діяча - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

- Сьогодні, також минає 4 роки, з моменту трагічних подій, які стались біля м. Волноваха Донецької області, коли терористи розстріляли військових 51-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, які перебували в похідному таборі. У бою загинули 18 солдатів, серед яких і наш іваничівець - Михайло Грицюк, - зазначила ведуча заходу Лілія Оліфір.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих людей, які воювали за мир, хто віддав своє життя в ім’я світлого майбутнього.

Голова райдержадміністрації Лілія Кревська, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, працівники установ та організацій поклали живі квіти до підніжжя пам’ятника Кобзареві.

Опісля очільник виконавчої гілки влади в районі Лілія Кревська та її заступник Людмила Войтович вшанували пам'ять наших земляків біля Стели, де закарбовані імена загиблих іваничівців у зоні АТО та Героя Небесної Сотні Сергія Байдовського хвилиною мовчання та поклали живі квіти захисникам України.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39