Литовезька ОТГ: п'ятикласник вишиває бісером карту України

21 Травня 2018, 10:26
Микола Філь за роботою 1416
Микола Філь за роботою

Школярі Литовезької ОТГ взяли участь у всеукраїнському Фестивалі дитячої творчості присвячений 100-річчю позашкільної освіти України. 

На цьому багаточисельному фестивалі, який проходив в обласному центрі, п'ятикласник місцевої школи Микола Філь провів майстер-клас, демонструючи як майстерно він вишиває бісером карту України, - розповідають на сайті громади.

Отож, на минулому тижні учні литовезької школи – Романюк Анна, Новосад Христина та Кокот Соломія – представляли Литовезьку ОТГ на гала-концерті кращих дитячих колективів «Дивосвіт дитячих талантів» у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка. Вони виконали пісню на слова Т.Шевченка «Зоре моя вечірняя…». Яскравий виступ дівчат  був нагороджений аплодисментами та схвальними відгуками від працівників обласного центру туризму.

Дівчата виконали пісню на слова Т.Шевченка «Зоре моя вечірняя…»
Дівчата виконали пісню на слова Т.Шевченка «Зоре моя вечірняя…»

Другий день фестивалю відбувався у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

З-поміж численних локацій Волинського позашкілля виділявся намет, де маленький хлопчик на великому полотні вишивав бісером карту України. Це учень 5 класу литовезької школи Філь Микола проводив майстер-клас з вишивки бісером.

Як стало відомо, у доробку школяра вже чимало картин та ікон вишитих у цій техніці. Представники делегація позашкілля України звернули увагу на майстерність та точність виконання маленького майстра та побажали Миколі творчих успіхів.

Як стало відомо, у доробку школяра вже чимало картин та ікон вишитих у цій техніці.
Як стало відомо, у доробку школяра вже чимало картин та ікон вишитих у цій техніці.


 

Діти отримали величезне естетичне задоволення, масу позитивних емоцій, набралися досвіду, показали себе і побачили інших. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024