Павлівським школярам показали, як варять елітні сири

19 Травня 2018, 12:05
На ТзОВ «Старий Порицьк» 1590
На ТзОВ «Старий Порицьк»

Для учнів Павлівського ліцею організували професіографічну екскурсію на ТзОВ «Старий Порицьк» – у цех виготовлення сиру.

Це господарство здійснює свою діяльність у двох основних напрямках: молочне тваринництво і рослинництво. Завдяки впровадженню на підприємстві сучасних технологій та суворому контролю на всіх етапах виробництва досягнуто найвищих показників якості продукції. Відтепер ТОВ «Старий Порицьк» радує органічним сиром з невеличкої сироварні. Використання традиційних рецептур та контроль на кожному етапі виробництва дозволяє забезпечити найвищу якість та відмінний смак продукту, – повідомляють в Іваничівській філії ВОЦЗ.

Завідувач виробництвом Андрій Обштир провів екскурсію на виробництві та ознайомив з виробничими процесами виготовлення сиру. Школярі на власні очі побачили технологічні процеси виготовлення сирів, масла, ця продукція користується попитом далеко за межами регіону. Юнаки і дівчата безпосередньо ознайомилися з роботою сироварів, маслоробів, операторів виробничої дільниці, а також поласували сирами «Чедер», «Швейцарія», «Старопорицький», «Сологуні», «Бринза», «Качота».

Фахівець із профорієнтації порадила юним не боятися після школи опановувати робітничі професії, тому що кваліфікований робітник завжди цінується і ніколи не залишиться без місця праці.



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024