Мешканців Павлівської ОТГ агітували жити і працювати в Україні

16 Травня 2018, 11:35
1153

«Живи і працюй в Україні!» – під таким гаслом фахівці Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості ознайомлювали мешканців Павлівської ОТГ із актуальними вакансіями на місцевому ринку, так як велика кількість людей користується послугами ринку. 

Спеціалісти служби зайнятості ознайомили людей з умовами праці, розмірами заробітних плат та соціальними гарантіями працівників на тих підприємствах, які заявили про вакансії, - розповідає Вікторія Домбровська, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Іваничівської районної філії ВОЦЗ.

Окрім того, громадян було проконсультовано про послуги служби зайнятості. Вони дізналися про можливості проходження безробітними професійного навчання за сприяння служби зайнятості, про нові сервісні послуги служби зайнятості, інформацією про інтернет-ресурси, де розміщено актуальні вакансії

Ті, хто перебував у той час на ринку отримали більше двадцяти пропозицій роботи. Роботодавцям, зокрема, потрібні продавець продовольчих товарів, оператор заправних станцій, кухар,слюсар з ремонту колісних транспортних засобів,бухгалтер, начальник відділу поштового зв’язку,листоноша,електрик дільниці,фармацевт,вантажник та ін. 

За результатом заходу, шестеро зацікавлених роботою осіб, скеровано безпосередньо до роботодавців для співбесіди та подальшого працевлаштування.

Фахівці центру зайнятості надали бажаючим консультації щодо ефективного пошуку роботи, послуг служби зайнятості.

Читайте також: Що робили поліцейські, рятувальники та медики в Павлівському ліцеї



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024