День обізнаності про епілепсію: у Нововолинську відбувся «Фіолетовий день»

27 Березня 2024, 15:37
День обізнаності про епілепсію: у Нововолинську відбувся «Фіолетовий день» 204
День обізнаності про епілепсію: у Нововолинську відбувся «Фіолетовий день»

У Нововолинську в молодіжному центрі «4.0» провели «Фіолетовий день» – захід, спрямований на підвищення обізнаності про епілепсію.

Про це повідомили на сторінці міської ради.

До заходу долучилися заступниця міського голови Ніна Шумська, начальниця відділу міжнародного співробітництва, туризму та промоції Олеся Сословська, начальниця Центру соціальних служб Юлія Янюк, заступниця начальника управління освіти Вікторія Римарчук, голова громадської організації «Світ для дітей» Юлія Буденчук, батьки та діти громадської організації, учні, вчителі загальноосвітніх закладів, команда молодіжного центру «4.0» та представники Нововолинського інклюзивного центру та благодійного фонду «Карітас-Волинь».

Лікар-інтерн міської первинки Ольга Зварко розповіла  про особливості підтримки та надання допомоги людям, які хворіють на епілепсію.  

 Ксенія Іванчихіна, психолог благодійного фонду «Ridni» в межах проєкту «Підсилення спроможності громад задля благополуччя дітей», який реалізовуємо у співпраці з дитячим фондом ООН (UNICEF) провела для присутніх дітей заняття з арттерапії.

Захід проводився для підвищення знань про епілепсію, розвінчання міфів та привернення уваги до хворих цією недугою.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024