У школах та дитсадках Іваничівщини рятувальники знайшли ряд порушень

07 Травня 2018, 10:12
841

На минулому тижні співробітники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області провели 8 позапланових перевірок закладів з масовим перебуванням людей на території Волинської області.

Усі перевірені об’єкти – загальноосвітні та дошкільні заклади Турійського,  Рожищенського, Локачинського та Іваничівського районів – не обладнані системою протипожежного захисту, - повідомляє прес-служба Управління ДСНС у Волинській області.

Дерев’яні конструкції горищ не оброблені вогнетривким розчином у  загальноосвітніх школах I-II ступенів села Обенижі Турійського району та села Морозовичі Іваничівського району, а також в дитсадках сіл Морозовичі та Луковичі Іваничівського району.


У загальноосвітній школі села Навіз Рожищенського району не проведено заміри опору електромережі, а в школі села Духче Рожищенського району – ще й пошкоджена система блискавко захисту, а водонапірна вежа не пристосована для забору води пожежними автомобілями.

За результатами перевірок 3 посадові особи притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.

Напередодні, 2 травня, перевірки відбулися на 11 об’єктах – загальноосвітніх та дошкільних закладах Іваничівського, Камінь-Каширського районів та міста Нововолинська, а також у Шацькій районній лікарні. За порушення правил пожежної безпеки 10 керівників та посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024