У Нововолинську викрили групу наркоторговців

20 Лютого 2024, 19:35
У Нововолинську викрили групу наркоторговців 357
У Нововолинську викрили групу наркоторговців

У Нововолинську поліцейські викрили групу наркоторговців. Двоє раніше судимих жителів міста торгували марихуаною та альфа-PVP.

Про це повідомляє поліція Волині.

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність двох раніше судимих жителів Нововолинська, віком 42 та 43 роки, які організували та здійснювали на території міста незаконний збут особливо небезпечної психотропної речовини α-PVP та марихуани.

У понеділок, 19 лютого, із залученням спеціаліста кінологічного центру ГУНП зі службовим собакою, за місцем проживання фігурантів поліцейські провели санкціоновані обшуки. У результаті правоохоронці вилучили «речовину, схожу на канабіс» та паперові згортки з «речовиною, схожою на α-PVP».

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Зловмисників затримали у порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині правоохоронці задокументували сім випадків збуту ними психотропну.

За усіма фактами слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу – тримання під вартою.

Підозрюваним загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024