Де в Іваничах встановляють нові дорожні знаки

05 Травня 2018, 09:43
4391 Джерело: http://progolovne.ck.ua/

Із метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Іваничівській ОТГ виконавчий комітет селищної ради вирішив встановити обмежувальні дорожні знаки.

Про це 4 травня повідомляє Буг.

ВУЖКГ повинне встановити обмежувальні дорожні знаки, погодивши їх розташування із відділенням поліції.

В Іваничівській громаді планують встановити:

  • дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» на вулиці Львівській (ліва сторона дороги) біля магазину «Діана»;
  • дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» на вулиці Заводській біля ПП «Європацукор», погодивши із Службою автомобільних доріг України у Волинській області;
  • дорожній знак 3.21 «В’їзд заборонено» на проспекті Парковому (в’їзд до адмінприміщення ДНЗ «Калинонька»);
  • дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» на вулиці Грушевського на відрізку дороги біля ринку «Модуль»;
  • дорожній знак 3.1 «Рух заборонено» на вулиці Грушевського біля магазину «Гран-Прі» та будинків 15, 17;
  • дорожній знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено» з обмеженням загальної маси не більше 24 тонн в селі Мишів на вулицях: Шкільна, Садова, Зелена, Молодіжна, Західна, Федотова та Лесі Українки.

Також у планах селищної ради є облаштування пішохідного переходу на вулиці Грушевського біля адмінприміщення управління соціального захисту населення Іваничівської райдержадміністрації та в селі Мишів на вулицях Шкільна (біля шкільної установи) та Лесі Українки (біля адмінприміщення колишньої сільської ради).

Виконавчий комітет Іваничівської селищної ради рекомендував Іваничівському відділенню поліції ГУНП у Волинській області своєчасно здійснювати контроль за дотриманням правил паркування автомобільних засобів на всій дорожній мережі вулиць громади.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколу Пасевича.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024