Іваничівська школярка стала переможницею Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка

04 Травня 2018, 16:53
3980

Евеліна Мазурок зайняла 3 місце у Всеукраїнському конкурсі «Охорона праці – очима дітей».

Нагородження відбулося 28 квітня у Києві. Про це пише Буг.

Цей конкурс проводиться з метою висловити свої бачення проблемам небезпеки на робочих місцях – робота має приносити гроші і задоволення, а не хвороби і каліцтва. А щоб такого не траплялося, цьому мають слугувати багато чинників. Це і зобразила дівчинка на своєму малюнку.

Над ідеєю малюнка Евеліна працювала разом із керівником гуртка живопису КЗ «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості» Лілією Копанською.

Розуміння безпеки на виробництві, зображене на малюнку, вразили членів журі в області. Вони визнали роботу Евеліни Мазурок однією з найкращих і присудили друге місце. Переможниця була нагороджена Грамотою Управління Держпраці у Волинській області та цінним подарунком.

Далі її малюнок був відправлений на всеукраїнський конкурс, де школярка отримала призове 3 місце.

На конкурс надійшло 16 тисяч малюнків, з них відібрали 200, а з тих уже було вибрано 9.  Це були роботи дітей у трьох вікових категоріях, з яких були вибрані три найкращі у кожній. Евеліна була серед наймолодших призерів конкурсу, – каже мама Людмила Мазурок.

На вручення нагороди дівчинка поїхала до Києва разом із батьками.

«В усіх від поїздки залишилися приємні враження. Столиця вразила своє величчю, була тепла сонячна погода, грав військовий оркестр, був концерт, багато емоцій отримали від уваги і того, що відбувалося», – поділилася враженнями Евеліна та її батьки.

Тато дівчинки Сергій Мазурок, вважає, що ця перемога, то велика заслуга також і молодого та перспективного керівника гуртка їх доньки – Лілії Копанської.

Окрім медалі та диплому у подарунок Евеліна отримала мобільний телефон та знаряддя для малювання.

Дівчина також взяла участь у вшануванні пам’яті загиблих на виробництві в парку Відрадному.

Евеліна Мазурок навчається у другому класі у  НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія селища Іваничі» та у позаурочний час уже три роки відвідує гуртки КЗ «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості». У гуртку живопису дівчинка навчається всього рік.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024