Зачіски і татуювання хною: іваничівські школярі побували на екскурсії в салоні краси

29 Квітня 2018, 11:47
3490

В Іваничах відбулася екскурсія для учнівської молоді.

Для учнів Іваничівської ЗОШ №2 26 квітня організували екскурсію. Про це повідомляє центр зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Учні завітали до підприємця Світлани Сердюк, котра являється власницею перукарні.  Світлана Василівна кваліфіковано розповіла про роботу салону, умови праці, матеріально-технічне забезпечення, вимоги до працівників, розповіла деякі секрети догляду за волоссям і нанесення макіяжу.

Учні ознайомилися з професіями салону із історією створення та специфікою його роботи. Їм показали, як за короткий проміжок часу можна зробити: стильну зачіску (плетіння кіс),корекцію брів,а також татуювання хною. Під час роботи майстринь Мар’яни та Людмили школярі ставили запитання щодо правил догляду за волоссям, шкірою та нігтями.

Під час розповіді Світлана Василівна наголосила задля успішного працевлаштування одних амбіцій замало – треба бути справжнім знавцем своєї справи. Головне – не диплом у кишені, а те, який рівень знань здобула людина та здатність використовувати їх на практиці. Якщо трапиться так, що на ринку праці не знайдеться підходящої вакансії, то фахівці служби зайнятості запропонують молодій людині освоїти нову затребувану нині професію або підвищити кваліфікацію під гарантоване працевлаштування.



Профорієнтатор акцентувала увагу на важливості правильного вибору своєї майбутньої професії саме на ранньому етапі свого життя. Вона зауважила: «Необхідно оцінити свої здібності, щоб в майбутньому, поставивши перед собою мету, з легкістю її досягти».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024