Народна та зарубіжна класика: в Іваничах відбувся звіт музичної школи

28 Квітня 2018, 15:25
2093

В Іваничах звітний концерт учнів та викладачів дитячої музичної школи.

Захід пройшов 27 квітня. Про це інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.

Іваничівська дитяча музична школа має свої традиції, які міцно увійшли у щорічну практику діяльності та стали яскравими сторінками шкільного життя.

1

Щирими оплесками глядачі зустрічали сольних виконавців та музичні колективи школи, хори учнів молодших і старших класів, ансамблі бандуристів, баяністів, скрипалів, піаністів та гітаристів. Зі сцени дві години лунала музика українських і зарубіжних класиків та народна музика. Глядачі теплими оплесками зустріли виступ духового оркестру.

1

1

1

На завершення заходу в.о. начальника відділу культури Лілія Парфенюк подякувала учнівському, педагогічному та батьківському колективам за спільну працю, приємні хвилини відпочинку та за дорученням голови райдержадміністрації Лілії Кревської вручила Подяку за високу професійну майстерність і творчі досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток, популяризацію та збереження музичного мистецтва в районі викладачу школи по класу фортепіано Ірині Забуйській.

Окрім того, Лілія Миколаївна вручила Подяку відділу культури райдержадміністрації викладачу по класу бандури Ганні Дрозд та квіти молодому директору мистецького навчального закладу Тетяні Шиманській.

Творчий звіт вихованців та викладачів цього мистецького закладу вкотре продемонстрував, що дитяча музична школа була і залишається невичерпним джерелом творчості, тим культурним осередком, де юні музиканти можуть особисто долучитись до високого мистецтва і гармонійно розвиватися.





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024